onsdag 26. oktober 2011

Familieråd

Vi har startet en ny tradisjon i hus og den fungerer veldig greit. Og det synes nok ungene også, for de ber om familieråd når uka har gått.
I familierådet går vi gjennom uka som har gått, tar opp ting vi ønsker å snakke om og planlegger middager 1 uke fremover. Dette synes ungene er kjempestas og den dagen de har bestemt middagen må de være med å lage den, dekke på på bord osv. I dag tok vi blant annet opp leggetider og fant tidspunkt begge parter kunne leve med. Så nå blir det spennende om avtalen blir holdt.
Husreglene og middagsplanene henger på kjøleskapet, synlig for alle. Husreglene ble bestemt på det første familierådet. Noen av reglene er litt verre å holde enn andre, men vi er på god vei.Ungene bestemte selv reglene og hva de skulle innebære.
IMG_7769
Nå ser reglene veldig strenge ut slik de henger her. Det er selvsagt lov å ha med venner hjem, men da avtaler vi på forhånd. Og som nevnt tidligere, disse reglene er vel gjennomtenkte fra ungene.
I dag var Kristin sekretær, en oppgave hun syns er veldig kjekk.
IMG_7772
Ja, så nå er den neste ukas middager planlagt, så da er det bare å handle inn og slippe middagsbekymringer. Kanskje dette er noe for din familie også???

1 kommentar:

  1. Den likte eg, Siri, og sikkert noko me kan innføre når ungane blir litt større :)Veldig greit å ha middagane bestemt for ei veka fram! Ha ei fin ny veka :)

    SvarSlett

Veldig gøy om du legger igjen en kommentar etter at du har besøkt bloggen min :)