onsdag 13. juli 2011

Pakket og klart

Ja, da er vogna så og si klar for ferie. Blir spennende om vi har været med oss i år, det hadde vi ikke i fjor. Foreløpig ser det dårlig ut på værmeldingene, men vi krysser fingre for at det snur.
Klærne er lagt på plass, klar til bruk. Vi har selvsagt både sommer og høstklær. Regnklær og støvler er heller ikke glemt.
IMG_7626
Ungenes krypinn er oppredd, nattøyet ligger klart og sekkene med leker er vel plassert i hver sin køye.
IMG_7622
En kjapp tur på Jysk hvor jeg selvsagt gjorde et “kupp” og “sparte” 1600,- på overmadrass gjorde senga vår enda mer behagelig.
IMG_7621
Så nå skal vi bare ta en tur ut og gjøre noen små innkjøp før vi kan kose oss lange sommerkvelder i vogna vår.
IMG_7623
Og så må dere krysse fingre for at værgudene er på vår side, hvis ikke blir det mang en film å se. Godt vi har en haug med usette filmer.
IMG_7625
GOD SOMMER!

søndag 3. juli 2011

Lykken er….

å ta med seg en skål og gå ut på jakt etter smakfulle skatter i egen hage.
IMG_7615

IMG_7618
I fjor fikk vi nesten ingen glede av jordbæråkeren vår, men i år blomstret den noe vanvittig og resultatet får vi kose oss med enn så lenge. Noe vedmodig at vennen som er i nordsjøen ikke får nyte fruktene fre egen hage, men vi andre får ta noen ekstra bær for ham.
IMG_7617
Visste du at jordbær beskytter kroppens celler mot frie radikaler, er gunstig mot høyt blodtrykk, forbedrer hukommelsen og er bra for mage/tarm systemet?
At disse søte, små smaksbombene er svært helsefremmende gjør det til en lyst å kunne gå rett utfor døra og plukke med seg dagens dessert.
Bon appetit!
IMG_7620